VOOR ONZE GASTEN

DEZE REGELS GELDEN WANNEER TOEGANG TOT IT HARSPIT WEER MOGELIJK IS.

EEN DRINGEND ADVIES OM VANAF DE INGANG VAN IT HARSPIT EEN MONDKAPJE TE DRAGEN.
Probeer dit zoveel mogelijk in het gebouw te doen. De spelers in het speelveld kunnen het mondkapje uiteraard in de tas laten.

Helaas mogen supporters niet meer aanwezig zijn tijdens onze wedstrijden. Uitslagen van de wedstrijden worden snel op de site van Nevobo 'www.volleybal.nl' gepubliceerd.

Van harte welkom in Oppenhuizen! Graag brengen we jullie op de hoogte van de maatregelen die wij genomen hebben om veilig en gezond te kunnen sporten.

Hoe spelen wij als volleybalvereniging Top en Twel onze wedstrijden in It Harspit?

ALGEMENE RICHTLIJNEN

Uiteraard gelden alle RIVM richtlijnen/coronaprotocol Nevobo.

-             Heb je griepverschijnselen, neusverkoudheid of koorts? BLIJF THUIS!

-             Ontsmet je handen bij binnenkomst en vertrek.

-             In It Harspit zijn looproutes, volg deze. De ingang is via de hoofdingang, de uitgang is via de zijdeur. Volg de pijlen.

-             Houd vooral rekening met elkaar en houd 1,5 meter afstand tot elkaar.

-             Kom omgekleed naar de sporthal!

-             Houd de kleedkamers ruim, dus neem je spullen mee de zaal in en leg ze op het podium (achter het gordijn) of

achter de wisselbank.

-             1 coach/begeleider per team in de sportzaal!

-             Publiek is niet toegestaan.

VOOR/TIJDENS/NA DE WEDSTRIJDEN

• Teams die wachten op hun wedstrijd kunnen dit in de hal doen. Houd afstand!

• Vanaf het betreden van It Harspit wordt dringend verzocht een mondkapje te dragen.

• Teams die klaar zijn met hun wedstrijd dienen de zaal zo spoedig mogelijk te verlaten via de klapdeuren.

• Er mogen maximaal 5 personen gelijktijdig in de kleedkamers. Daarom graag thuis douchen.

• Wisselspelers houden 1,5 meter afstand van elkaar of dragen een mondkapje.

• Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high fives of knuffels.

• Vermijd hard stemgebruik.

• Let er ook bij time-outs op dat je afstand blijft houden!

4e of 6e SET

• Een drankje na afloop van de wedstrijd kan natuurlijk, maar iedereen moet in de ‘Mienskipsromte’ op de stoelen blijven zitten en afstand houden. Om 10 uur sluiten de deuren en kunnen geen consumpties meer worden genuttigd. De overige regels van It Harspit staan ook in dit document: Coronaprotocol It Harspit.

Vooral heel veel plezier en succes toegewenst!